Снимка pexels.comАвиационният гигант Еърбъс обяви, че спира производството на най-големия пътнически

...
Снимка pexels.comАвиационният гигант Еърбъс обяви, че спира производството на най-големия пътнически
Коментари Харесай

Еърбъс спира най-големия пътнически самолет в света, А380 не е на сметка

Снимка pexels.com

Авиационният колос Еърбъс разгласи, че стопира производството на най-големия пътнически аероплан в света, написа Агенция Франс Прес. Доставките на модела А380 ще бъдат прекратени дефинитивно след 2 години, заяви Канал 3.

Мярката се очакваше, откакто огромните самолетни компании избраха да купуват по-малки и икономични самолети.

Последният удар по струващата десетки милиарди стратегия беше решението на компанията " Емирейтс " да се откаже от 39 от поръчаните А380.

Причината е, че с цел да бъдат ефикасни, огромните самолети с 4 мотора и потенциал сред 500 и 800 пасажери, би трябвало да са цялостни при всеки полет.

Компаниите не съумяват да обезпечат такава претовареност и избират по-малките А330 и А350.

Еърбъс 380 е аероплан с 4 мотора и два етажа пътнически салони. Използваемата повърхност в него е с цели 40 % повече от най-големия аероплан на съперниците от Боинг.

А380 влезе в приложимост през 2007 година и бързо завоюва утвърждението на пасажерите. Малко компании, обаче, съумяха да намерят дейно приложение на гигантския аероплан, който коства към половин милиард $.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР